FarmVille, s.r.o.
100 % čerstvé a kvalitné produkty. Vlastná produkcia od zasiatia po zabalenie. Naše zdravie je pre nás dôležité!
Sme rodinná farma, ktorá sa nachádza v obci
Hozelec v blízkosti Popradu, a len kúsok od Vysokých Tatier. Naša spoločnosť
vznikla v roku 2004 pod názvom Agrofarma RHEA, s.r.o.. Venovali sme sa
pestovaniu bežných kultúrnych rastlín ako jačmeň, pšenica, repka olejná a
podobne. Taktiež sme chovali ošípané a hovädzí dobytok.
Od roku 2008 sme začali s pestovaním špeciálnej
plodiny – “Pestreca
mariánskeho“. Tí, ktorí majú problémy s pečeňou ho určite poznajú. Obsahuje
totiž silymarín – látku, ktorá dokáže chrániť a regenerovať pečeňové
bunky. Pestujeme špeciálnu silymarínovú odrodu, čo je veľmi dôležité, keďže na
trhu je množstvo pestreca s takmer nulovým obsahom tejto liečivej látky.
V roku 2011 sme sa rozhodli urobiť netradičný
krok z pohľadu poľnohospodárstva a vytvorili sme na našom dvore prvé kryté
detské ihrisko na Slovensku pod názvom FunVille. V roku 2014 sme opäť
založili vlastný chov dobytka, ale za konkrétnym účelom – vyrábať prvotriedne
mlieko a mliečne výrobky. Kladieme vysoký dôraz na hygienu a kvalitu našich
produktov.
V súčasnosti našu pozornosť sústreďujeme na
výrobu potravín z našich komodít. Ide najmä o dlhozrejúce syry, oleje a
výlisky. Z tohoto dôvodu sme aj našu spoločnosť premenovali na FarmVille,
s.r.o.. Vyrábame repkový, pestrecový, konopný a ľanový olej. Samozrejme ide o
oleje za studena lisované a z našej úrody dopestovanej pod Tatrami. Žiadne
komodity nenakupujeme. Preto Vám garantujeme vysokú kvalitu.Naším cieľom je poskytnúť konečnému
spotrebiteľovi kvalitné produkty, ktoré sú výsledkom priameho spracovania
dopestovaných plodín a surovín získaných zo živočíšnej výroby, teda produkty z
poľnohospodárskej činnosti, ktoré neprechádzajú potravinárskym priemyslom.
Zastávame názor, že prevažná väčšina potravín
dostupných v potravinových reťazcoch nemá ani zďaleka potrebnú kvalitu na to,
aby sme ich mohli konzumovať a hlavne dávať svojim deťom.Preto sme sa rozhodli pustiť do tohto podnikania
– chceme dohliadať na to, ako sa naše plodiny a suroviny
spracujú tak, aby sme mohli naše potraviny vždy ponúknuť našim deťom bez
obáv o ich zdravie. Je to náročné, ale stojí to za to.