U Ňaňa
Keď sa spojí rodina a poctivá práca vzniknú chutné domáce výrobky, ktoré si zamilujete
Ňaňove vštepené posolstvo jeho rodine nezostalo ľahostajné a zobudilo sa v roku 2012. Práve vtedy vnuka Marča cesty zaviedli na farmu do Vyšných Malatín, ktorú zakúpil spolu so synmi. Časť dvora a dva staré polorozpadnuté senníky sa postupne začali opravovať a zveľaďovať. Chov rozrastal a z 30 kráv bolo súčasných 350 kráv a takmer 150 prasiat.
Keďže so spracovaním mäsa mali už skúsenosti od Ňaňa z jeho domácich zabíjačiek, rozhodli sa pustiť do mäsiarskeho remesla v roku 2014. Súčasne aj do pekárskeho remesla vzhľadom na to, že ich babka Ciľka bola dlhé roky pekárka. Začali budovať vlastnú mäsovýrobu a pekáreň, pretože si chceli svoje produkty z farmy sami spracovať. Týmto spôsobom dosiahli kvalitu skutočných domácich výrobkov a potravín ako kedysi u Ňaňa.