Mäsiarstvo TONY | Sortiment | GAZDOVIA.SK

Mäsiarstvo TONY

Mäsiarstvo TONY

Tradičné rodinné mäsiarstvo z východného Slovenska založené na poctivých receptúrach, ktoré sa odovzdávajú z generácie na generáciu

 

Ako dlho funguje vaša farma / výroba?

Spoločnosť sme založili v roku 2000 v dedinke Jarovnice spolu s mojím otcom Antonom. Špecializujeme sa na rozrábku výhradne slovenského mäsa a výrobu domácich mäsových výrobkov.

Čo vás priviedlo ku gazdovaniu?

Rodina je to, čo nás inšpirovalo k založeniu Mäsiarstva Tony. Môj dedo vyrábal mäsové špeciality pre celú dedinu. Chceli sme, aby aj iní vedeli ako šťavnato majú chutiť ručne pripravované  kvalitné mäsové výrobky z dediny, a zároveň sme tým zachovali odkaz môjho deda.

Ktoré produkty sú u vašich zákazníkov najobľúbenejšie?

Zákazníci si pochvaľujú určite údeniny, šunky, párky, špeky a konzervy. Vždy nás poteší pozitívna recenzia a nezabudneme na jednu zákazníčku, ktorá nás ohodnotila: ,,Najlepšie masové výrobky široko ďaleko. A hlavne kvalitné!“  Vtedy si povieme, že vyrábať poctivo na základe rodinných receptúr prináša ovocie, hoci je to náročná práca.

Aký je váš najobľúbenejší produkt , ktorý vyrábate?

Nedám dopustiť na Dusenú šunku Tony - Špeciál, ktorá je bez dusitanov, bez chémie a alergénov. Nešetríme na podiely mäsa, a preto obsahuje až 97,5 % bravčového stehna. Je to pýcha našej výroby.  

Čím sa odlišujete od iných fariem v rámci produkcie, procesu výroby, chovu?

Super kvalita a perfektný šmak to je Tonyho znak.  Sme hrdí, že môžeme šíriť odkaz môjho deda a stále si udržiavame produkciu bez éčok s jedinečnou kvalitou, v ktorej cítiť, že to robíme so zanietením a láskou.

 
                                                                      poctivý mäsiar Lukáš

Informácie

Sledujte nás