Mäsiarstvo TONY
Tradičné rodinné mäsiarstvo z východného Slovenska založené na poctivých receptúrach, ktoré sa odovzdávajú z generácie na generáciu
Ako dlho funguje vaša farma / výroba?
Čo vás priviedlo ku gazdovaniu?
Rodina je to, čo nás inšpirovalo k založeniu Mäsiarstva Tony. Môj dedo vyrábal mäsové špeciality pre celú dedinu. Chceli sme, aby aj iní vedeli ako šťavnato majú chutiť ručne pripravované kvalitné mäsové výrobky z dediny, a zároveň sme tým zachovali odkaz môjho deda.
Ktoré produkty sú u vašich zákazníkov najobľúbenejšie?
Zákazníci si pochvaľujú určite údeniny, šunky, párky, špeky a konzervy. Vždy nás poteší pozitívna recenzia a nezabudneme na jednu zákazníčku, ktorá nás ohodnotila: ,,Najlepšie masové výrobky široko ďaleko. A hlavne kvalitné!“ Vtedy si povieme, že vyrábať poctivo na základe rodinných receptúr prináša ovocie, hoci je to náročná práca.
Aký je váš najobľúbenejší produkt , ktorý vyrábate?
Nedám dopustiť na Dusenú šunku Tony - Špeciál, ktorá je bez dusitanov, bez chémie a alergénov. Nešetríme na podiely mäsa, a preto obsahuje až 97,5 % bravčového stehna. Je to pýcha našej výroby.
Čím sa odlišujete od iných fariem v rámci produkcie, procesu výroby, chovu?
Super kvalita a perfektný šmak to je Tonyho znak. Sme hrdí, že môžeme šíriť odkaz môjho deda a stále si udržiavame produkciu bez éčok s jedinečnou kvalitou, v ktorej cítiť, že to robíme so zanietením a láskou.